Klicka här för att komma till sidans topp
Översätt till engelska Översätt till svenska
Lynx Logga

Afrika

Bild1 Afrika Bild2 Afrika Bild3 Afrika

En gång Afrika....alltid Afrika!

Det är sannerligen lätt att fastna för att jaga i Afrika. Vad är det då som gör jakten i Afrika så speciell? Det är naturligtvis flera orsaker, men vi tror att de flesta jägare kan hålla med om följande:
Terrängen är så oehört skiftande beroende på var du jagar, savann, bush, berg, öken... Artrikedomen och viltrikedomen gör också jakten här mycket speciell, och du kan komma tillbaka till Afrika år efter år och ständigt jaga nya arter.

Sen är det naturligtvis så att den mycket professionella organisationen kring jakten, lättillgängligheten och det mycket attraktiva priset gör att Afrika är så populärt bland oss jägare! Vi vet att vi kommer att återvända till Afrika så länge vi kan jaga, möjligheterna till spännande jakt känns obegränsade! Om vi därtill lägger god mat och dryck och suveränt boende, ja då blir kombinationen mycket svårslagen.

Vi arrangerar resor till Sydafrika, Mozambique, Tanzania och Namibia, allt beroende på vad och var du vill jaga. Kolla in fotona från några av våra jaktminnen i Afrika, det borde övertyga dig!